Varmt välkommen att boka slutprovet.
 

Regler som gäller när du ska boka, det är ***7 dagars av/ombokningsregler när du bokar tid för ditt slutprov. Avbokas det därefter krävs ett läkarintyg för att inte bli debiterad. 12h eller mindre debiteras man oavsett intyg gäller ej vid akuta situationer.

När du inte dyker upp på ditt prov så hindrar du andra från att göra sitt slutprov, jag har även lagt ner tid på att ordna din plats, förberett m.m och jag finns på plats för att bedöma ditt arbete. 

Du bokar själv din modell, det är inte okej att ta med övriga personer på ett slutprov det är endast modellen som får vara med. Händer detta så kommer slutprovet avbokas och du kommer debiteras för missat slutprov. Under slutprovet ska det vara tyst för att undvika att störa andra elever. En tillsägning ges därefter blir man ombedd att gå och även här deb man för missat prov. 
*** Behöver jag boka in en modell till dig kontakta mig senast 7 dagar innan.  

Alla produkter som du behöver för att göra behandlingen står du själv för. Man kan inte låna produkter, verktyg. Det går bra att ta med egen lampa dyl om man vill. Det finns lampa, bänk, stol & rullvagn på plats. Slutprovet ingår endast 1år efter din utbildning därefter kostar det: 500 kr per tillfälle/bedömning.