Skötselråd fransförlängning
 

- Kom alltid till ditt besök utan smink och nytvättade fransar.
- Använd inte mascara, lösfranslim på dina fransar.
- Använd inte produkter med olja, silicon, propylenglykol.

- Sov inte på fransarna, vik upp kudden.
- Dra pilla och gnugga inte lösfransarna.

- Rengör minst 2 gånger per dag med rek. franshampoo. 

Är du försiktig kommer dina fransar hålla längre. Vi rekommenderar en ifyllning var 3-4 vecka, man har då oftast 50-80 % kvar av sin förlängning. Observera att ju mer tid du väljer på återbesöket påverkar slutresultatet.  Vill duha mer effekt välj en längre tid.


Vi jobbar alltid med säker fransförlängning och det är för att du som kund ska kunna fylla på och bära din fransförlänging tills det att du känner att du inte vill fortsätta. Du ska då kunna ta bort fransförlängningen och ha kvar dina egna fransar som inte ska vara påverkade av att ha burit fransförlängning. Väljer man för mycket effekt eller man inte gör jobbet korrekt så kan man uppleva att man får sämre fransar. Vi gör alla jobb med med yttersta noggranhet för du ska bli nöjd och få bra kvalité 

Singels - Då jobbar man med en extensions och en lösfrans som man limmar dit en och en på fransarna. Man kan få allt ifrån väldit naturliga till långa och fylliga fransar. Man kan välja mellan regular, blackdimond, flatlashes. Det tillkommer ingen extra kostnad. 

Hybrid - Är när man mixar singelfransar 1+1 samt volymfransar 1 naturlig frans och ett handgjort knippe med 2-4 V. Mängden beror på vad du vill ha för effekt samt vad dina egna fransar klarar av. Det går att få naturligt, medel och mycket resultat detta rekommenderas till dig som vill ha fyllighet och mascaraeffekt.

Volym - 2-10 V   Volym kan vara både naturlig och med mycket effekt. Man sätter ett handgjort knippe på en naturligfrans och skapar fluffiga och fylliga fransar. Ju mer tid du väljer på ditt besök ju mer effekt kan du få.  Men vi anpassar alltid efter dina egna naturliga fransar och sätter inte för tunga.