Bli lärare i vårt team för JL Professional Academy.

Varje år träffas  vi för konferans, team building vilket är kostnadsfritt för våra lärare. Där gå vi igenom våra egna mål, svårigheter och man får verktyg att kunna utvecklas och bli bättre både som lärare och som stylist. Vi kommer både träffas för utbildning, praktisk träning men även för att ha kul och bonda med varandra. 

Som lärare för våran academi har du även möjlighet att vidareutbilda dig inom : Lashlift, Spraytan, Vaxning & ultimatebryn stylist. Är du redan lärare för oss kan du även vidareutbilda dig till lärare inom dessa grenar. Du behöver ha gått vår utbildningen och ex antal praktiktimmar. 

Som lärare för oss strävar vi efter att även göra dig till den bästa stylisten du kan vara, vi hjälper till vid frågor, funderingar och stöttar alltid. Vårat mål är att du ska få ut så mycket av att vara med i vårat team. 

Kraven vi har är att du ska vara glad, trevlig och demokratisk. Du ska ha lätt för att leda grupper och vara socialt framåt. För oss är det viktigt att man kan se individuellt det elever behöver hjälp med för att man ska kunna utveckas. 
Du ska även ha gått utbildningen du vill utbilda för hos oss. 

Vi utbildar inte bara för att utbilda utan för att yrket är våran passion och det är något som är viktigt för oss när vi väljer lärare att du med ser det på det sättet.

Vi strävar endast efter kvalité.  Vi har även ett stegprogram som gör att du får ut en bra timlön oavsett hur många elever du tar in per kurs. För att man alltid ska bli motiverad till att göra ett bra jobb. 

Du har även möjlighet att öppna din egna franchise butik i JL Professional Academys märke : V.D.B - Van den Bos. Du väljer själv exakt vilka produkter du vill ta in för att det är endast du som kan säga vilka produkter du och dina elever vill ha. Du får superbra pris och man tjänar mellan 45-200 % per produkt vilket är en fantastisk vinst. Vill du veta mer krav försäljningsvillkor osv kontakta oss. 

Har du frågor eller vill veta något mer, kontakta oss då.